Glamping boxen

Wil je eens origineel overnachten in de prachtige natuur van Dranouter, Heuvelland? Dan hebben wij de perfecte overnachting voor jou! We pakken graag uit met onze zelfgemaakte houten ‘boxen’. Zelf noemen we ze de ‘out/in the boxen’. Je bent ‘out’ in de natuur maar toch ben je ‘in’ the box met de garantie op je privacy. De boxen zijn uit hout vervaardigd met een spiegelglas aan de voorkant. Je kan niet naar binnen kijken, maar van binnenin kan je naar het prachtige Heuvellandse landschap staren.

Deze accommodatie biedt een unieke ervaring in de natuur en zijn ingericht met comfortabele bedden, een keukentje en een eigen badkamer met douche en toilet. Buiten de box is er een eigen terras met enkele tuinmeubelen, waar je ’s avonds gezellig kunt genieten van een vuurtje en de sterrenhemel.

  • Mooi uitzicht op de Heuvellandse weiden
  • Gratis parking
  • Ontbijt te verkrijgen (op voorhand aanvragen)
  • Bedlinnen/handdoeken niet standaard inbegrepen (€10 p.p. voor bedlinnen en €6 p.p. voor handdoeken)
  • Honden NIET toegelaten

Ook de vakantiewoning, lodge en de polyvalente zaal kunnen bijgehuurd worden op aanvraag.

Wat is er voorzien?

  • 2 boxen voor telkens 4 personen (dubbelbed en stapelbed)
  • Apart privé sanitair deel per box met douche, toilet en lavabo
  • Vuurschaal (hout op aanvraag aan dagprijs)
  • Zwembad aanwezig (gemeenschappelijk met vakantiewoning)
  • Sauna

Prijzen glamping boxen

€105

Per nacht

Aantal personen

Maximum 4 personen (per box)

Ontbijt

Mogelijk op aanvraag: €20 p.p.

Excl. Variabele Kosten

Schoonmaakkosten: €40/verblijf
Bedlinnen: €10 p.p.
Handdoeken: €6 p.p.
Saunahout: dagprijs op aanvraag

Tijdstip

Afspreken via mail of telefoon

Glamping, ofwel glamoureus kamperen, is de ideale manier om van de natuur te genieten zonder aan comfort in te boeten. Dranouter, gelegen in het Heuvelland in West-Vlaanderen, is een prachtige bestemming voor glamping-liefhebbers. Wij zien onze boxen als glamping, maar dan met nog een tikkeltje extra. Origineel en uniek overnachten, dat kan je in één van onze boxen.

Dranouter zelf is een rustig dorpje in het Heuvelland, waar je kunt genieten van mooie wandelingen en fietstochten. In de omgeving zijn er tal van bezienswaardigheden, zoals de Abdij van Westvleteren en het prachtige landschap van de Kemmelberg. Ook het nabijgelegen Ieper is zeker een bezoekje waard, met zijn historische centrum en indrukwekkende oorlogsmonumenten.

Glamping in onze boxen in Dranouter is de ideale manier om te genieten van de natuur in alle luxe en comfort. Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg of een gezinsvakantie, in het vakantiedomein Eeuwenhout vind je zeker de perfecte glamping-ervaring.

Scroll naar boven