Polyvalente zaal huren

Het huren van onze polyvalente zaal biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, teambuilding of optreden, onze polyvalente zaal kan worden aangepast aan verschillende behoeften en wensen.

Bij het huren van onze polyvalente zaal is het belangrijk om de beschikbare faciliteiten en voorzieningen af te stemmen. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Polyvalente zaal mogelijkheden

De polyvalente zaal kan ingezet worden voor verschillende activiteiten. Contactere ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.
Enkele voorbeelden:

Ontbijt

Verblijf je in de vakantiewoning, lodge of één van onze glamping boxen? Dan kan je hier ontbijten (indien je ontbijt hebt aangevraagd). Bij warmere temperaturen kan dit ook aan de banken buiten naast de zaal.

Optreden

Wil je een optreden organiseren maar zoek je de geschikte plaats? Afhankelijk van de omvang kan dit in onze polyvalente zaal.

Teambuilding

Wil je een teambuilding organiseren en ben je op zoek naar een zaal hiervoor? Dan kan deze zaal hiervoor geschikt zijn. Ook het terrein buiten onze zaal kan benuttigd worden, bijvoorbeeld één van de aangrenzende weides aan ons vakantiedomein. Ook voor vergaderingen kan je onze zaal gebruiken.

(Familie)feesten

Een verjaardag, communie, lentefeest, … vieren met familie en/of vrienden? Wij stellen graag onze zaal ter beschikking.

Polyvalente zaal prijzen

€350

Per dag

Aantal personen

Voor kleine en grote groepen (+/- 80 personen)

Inbegrepen

Bar, koelkast, tafels, stoelen, beamer en projectiescherm …
(extra’s op aanvraag)
Gratis, ruime parking

Tijdstip

Afspreken via mail of telefoon

Scroll naar boven